Ontbijt en vitaliteit onderzoek

Welkom bij het ontbijt en vitaliteit onderzoek !

Elze SchoutenFijn dat u even de tijd neemt om deel te nemen aan dit onderzoek.

Wij willen graag meer inzicht in de huidige voedingsgewoonten en het effect hiervan op de gezondheid. Het ontbijt is hierbij de belangrijkste maaltijd van de dag!

Het invullen van deze enquête kost u ongeveer 3 minuten van uw tijd. Als dank daarvoor geven wij aan een aantal van de volledig ingevulde enquêtes een voor u op maat gemaakt professioneel ontbijt- en voedingsadvies cadeau.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking !

Uw lifestyle coach : Elze Schouten

Uw gegevens


Uw privacy is belangrijk voor ons. Uw gegevens worden opgeslagen in onze database, maar worden enkel gebruikt voor de verwerking van de enquete.
Uw gegevens worden niet doorgegeven of verkocht aan derden. U hebt recht op inzage, verbetering en verwijdering van uw gegevens.
Hartelijk dank voor het invullen en indienen!

 

Privacy Statement

Indien u ons uw e-mailadres of andere (indirect herleidbare) persoonsgegevens verstrekt, zal ik deze gegevens alleen gebruiken om uw vragen te beantwoorden. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt. Alleen mogelijk aan Herbalife Nederland, indien er naar gevraagd zou worden.

Dank U

 

 

Dank u voor het invullen van het formulier.

Er wordt zo snel mogelijk met u contact opgenomen, maximaal binnen twee (werk)dagen.

 

Mocht u eventueel geen antwoord krijgen binnen deze tijd,
neem dan a.u.b. direct contact op hier.

 

              

 

 

 

Proefpakket

Het Herbalife Proefpakket

 

Hoeveel calorieën zitten er in een shake?

Minder dan 220 calorieën! Steeds meer voedingskundigen staan achter deze  manier van werken omdat een shake jou zonder kopzorgen of calorieën tellen een  volledige maaltijd geeft zonder dat je iets tekort komt. Enkel de  voedingsstoffen die we echt nodig hebben, zitten in de shake. Verzadigde vetten  of teveel snelle suikers die we al teveel binnen krijgen via traditionele  gerechten worden op deze manier gemeden

 

Vraag nu een gratis Herbalife proefpakket aan!

 

 

Vraag en Antwoord

Antwoorden op de meeste vragen

Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.


 

Waarom moet ik me eerst aanmelden?

Vanwege de regelgeving van Herbalife worden de prijzen alleen weergegeven als je bent ingelogd. Iedere Herbalife distributeur is verplicht een bezoeker eerst te registreren alvorens er prijzen getoond mogen worden. Aanmelden is echter simpel en snel!
 

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Om te kunnen bestellen moet je eerst zijn aangemeld. Wanneer je je inloggegevens hebt ontvangen logt je in via het blokje rechts. Hierna krijgt je de prijzen te zien en kunt je zelf ook de hoeveelheid aangeven van de producten die je wilt bestellen. Vervolgens klikt je op 'Doorgaan met bestellen'. Daarna wijst het systeem je de weg!
 

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Je kan bij ons betalen via directe betaling bij aflevering, via PayPal of via bankoverschrijving vooraf of achteraf.
 

Hoe snel wordt mijn bestelling geleverd?

Indien je op werkdagen je bestelling plaatst voor 12:00 uur dan is het gebruikelijk dat je de producten binnen één a twee werkdagen in huis hebt.
 

Kan ik gebruik maken van de 30 dagen niet goed, geld terug garantie?

Ja, dat kan. Wanneer je niet tevreden bent over de producten kunt je deze binnen 30 dagen retourneren. Je bent wel zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten. Zodra wij de producten van je hebben ontvangen maken we het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) weer aan je over. Wel vragen wij je dan een formulier met je klacht in te vullen zodat we dit aan Herbalife zelf kunnen rapporteren.
 

Wat is Herbalife en hoe werkt het?

Herbalife voedt je lichaam op een complete manier. Dat wil zeggen: Je lichaam krijgt alles wat het nodig heeft in de juiste verhouding. Wie wil afslanken moet vooral voldoende van het Herbalife Formule 1 shake poeder gebruiken. Minimaal twee volle afgestreken eetlepels poeder van de Herbalife maatlepel in 250 cc vloeistof is absoluut noodzakelijk voor een juiste werking, eventueel aangevuld met een afgestreken maatlepel Proteïne poeder mocht je tussendoor nog trek krijgen. Daarnaast heeft Herbalife nog vele andere voedings - en huidverzorgings producten die u op deze website kan vinden.
 

Kan iedereen de producten gebruiken?

Herbalife producten zijn veilig voor bijna iedereen. Bepaalde personen, inclusief kinderen en zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven raden wij af om zonder begeleiding de Herbalife supplementen te gaan gebruiken. Informeer altijd bij ons voor wat bij u past. Voor mensen met een allergie is er speciaal de Formule 1 Vrij shake, vrij van gluten, lactose, melk en dierlijke vetten.

 

Is het Herbalife programma getest?

Absoluut. Het Herbalife programma is in Amerika en Engeland uitgebreid klinisch getest. Alle studies hebben uitgewezen dat Herbalife producten veilig en effectief zijn op zowel korte als lange termijn. Tevens wordt iedere partij Herbalife producten gecontroleerd voordat het verzonden wordt naar één van de wereldwijd verspreide distributiecentra.
 

Welk(e) producten of pakket moet ik kopen?

Als u wilt afslanken dan is dat is afhankelijk van het gewicht dat u wil verliezen, hoe snel u dat wil en uiteraard van uw budget. Daarnaast heeft Herbalife bepaalde producten ontwikkeld die speciaal voor mensen met specifieke 'problemen' zijn ontwikkeld. Voor een persoonlijk advies kan je uiteraard altijd even contact met ons opnemen.
 

Moet ik ook sporten om af te vallen met de producten?

Herbalife adviseert de gebruikers om er een gezonde levensstijl op na te houden, hetgeen inhoudt: goede voeding, regelmatige lichaamsbeweging, het matigen van alcoholgebruik en het niet roken. Dus raden wij iedereen aan minimaal 2x per week te sporten of te bewegen. Dit mag bijvoorbeeld ook een uur (stevig door) wandelen zijn.
 

Val ik af door gewoon zo min mogelijk te eten?

Nee. Het Herbalife calorie gereduceerde programma moedigt de gebruikers juist aan om zes kleine maaltijden per dag te gebruiken. Twee normale maaltijden worden vervangen door onze uitgebalanceerde voedzame shake en de derde is een maaltijd naar eigen keuze. Tussen deze maaltijden worden de Herbalife tussendoortjes geadviseerd. Diëten waarbij geadviseerd wordt om maaltijd te laten vervallen, zijn ongezond en stimuleren slechte eetgewoonten. Daarnaast is water drinken *heel* belangrijk en van vitaal belang, wij adviseren je *minimaal* 2 liter per dag te drinken maar het liefst meer, dat stimuleert het afval proces. Daarnaast zo min mogelijk koffie, (zwarte) thee of alcoholische dranken want die drogen het lichaam uit, het liefst een onthouding voor de gehele duur van de afval periode. Groene thee of de Herbalife kruiden thee is geen probleem.
 

Wat moet ik doen als ik op mijn streefgewicht ben?

Je bent nu verantwoordelijk voor het behoud van je nieuwe omvang en figuur. Het is heel simpel, je gaat nu over op het onderhoudsprogramma. Blijf bewegen, ga door met een uitgebalanceerd en goede eetgewoonte, houd het bij met 1 maaltijdvervangende Formule 1 shake per dag in plaats van 2 en blijf de geadviseerde voedingssupplementen gebruiken waar je zich zelf prettig bij voelt.
 

Ik wil absoluut GEEN begeleiding, kan dat?

Dat is mogelijk. Je resultaat is ons belang, daarom sturen we je verschillende e-mails en nemen we na uw eerste bestelling telefonisch contact met je op. Wanneer u geen e-mails van ons wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via de link onderaan onze e-mails. Als je niet gebeld wenst te worden kan je dat ons gewoon laten weten, wij respecteren dat.
 

Ik heb vragen over de producten en/of ik wil begeleiding, hoe werkt dat?

Uiteraard helpen we je graag met je gebruik van de Herbalife producten ! Wanneer je vragen hebt kan je altijd via e-mail of telefonisch contact opnemen met je persoonlijke coach, daar zijn ze juist voor opgeleid.

 

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Betaal Mogelijkheden

Op deze website kunt je betalen op de volgende manieren :

 • Betalen via Bank
  • Je bestelt de producten op deze website, na afronding van de bestelling krijg je een factuur via de e-mail toegestuurd.
  • Je betaalt deze factuur handmatig op onze rekening.
  • Voor deze betaalmethode worden geen extra kosten in rekening gebracht
 • Ontvangst van de producten
  • De ontvangt de producten na betaling binnen één a twee werkdagen op het door je opgegeven aflever adres (dat kan een ander adres zijn dan je huisadres).
  • Het is natuurlijk ook mogelijk dat je reeds met ons hebt afgesproken dat je de producten bij ons komt ophalen of dat die op een andere manier naar je toekomen, die keuze maak je ook bij de afronding van de bestelling in onze webwinkel.

Mocht je verder nog vragen hebben dan kun je hier contact opnemen.


Tot slot wensen wij je veel plezier bij het in balans komen èn houden van je voedingsgewoonten !

Herbalife member worden?

Wilt u uw eigen baas zijn en uw eigen werkuren bepalen?
Wilt u vanuit uw eigen huis een eigen bedrijf voeren?
Wilt u geven en anderen helpen met hun voeding en gezondheidsdoelen?

Ontdek de zakelijke mogelijkheid van Herbalife en verander uw leven in een verhaal waar uw trots op kunt zijn.

Herbalife biedt u de mogelijkheid om uw tijd en toewijding aan uw zelfstandige onderneming te besteden wanneer u wilt. U kunt kiezen waar en wanneer u werkt; op welke manier u wilt werken, het bedrag dat u wilt verdienen en hoeveel moeite u erin wilt steken - Dat is het voordeel van Herbalife - de keuze is aan u. U kunt vertrouwen hebben in Herbalife, wetende dat u de steun van een succesvol, geloofwaardig en internationaal bedrijf geniet bij elke stap. Het is eenvoudig om te beginnen en u hoeft geen enkele ervaring of opleiding te hebben. U zal door een persoonlijke coach begeleid worden die u alles kan vertellen wat u moet weten en u zal begeleiden met de opbouw van uw bedrijf.  Bent u klaar om de controle over uw leven te nemen? Ontdek meer over de reden waarom Herbalife voor u geschikt is.

Herbalife biedt u de mogelijkheid om uzelf bij te scholen dmv een speciaal E-learning programma via de Herbalife website en de verschillende trainingen die regelmatig worden gegeven door het hele land. Uw coach kan u hier meer over vertellen.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw onderneming ook internationaal uit te breiden via de buitenlandse kanalen van Herbalife in inmiddels meer dan 90 landen.

of neem vrijblijvend contact op om hier meer over te weten te komen. 

     

Niet goed geld terug garantie

30 DAGEN GARANTIE VAN HERBALIFE VOOR ZIJN KLANTEN

Herbalife garandeert de kwaliteit van alle producten die de naam Herbalife dragen en verklaart dat de voor Herbalife vervaardigde producten voldoen aan hoge normen op het gebied van frisheid en zuiverheid voor gebruik door de klant.

Wij hebben er het volste vertrouwen in dat onze klanten op alle mogelijke manieren tevreden zijn over onze producten. Als een klant echter in de directe verkoop om wat voor reden dan ook niet helemaal tevreden is over een product van Herbalife dat bij een Herbalife Distributeur is aangeschaft, kan de klant binnen dertig (30) dagen na de dag waarop de klant het product in ontvangst neemt, terugbetaling vragen aan de Distributeur.

De klant krijgt opdracht om het product, dan wel het ongebruikte deel ervan, terug te bezorgen aan de Distributeur bij wie de klant het product heeft gekocht. De Distributeur moet de klant een volledig tegoed geven voor de aanschaf van andere producten van Herbalife, dan wel de aankoopprijs volledig terugbetalen.

Deze garantie wordt uitsluitend beperkt door de specifieke garantievoorwaarden die bij bepaalde producten worden geleverd en is niet van toepassing op producten die opzettelijk zijn beschadigd of verkeerd is gebruikt.

Je kunt hier contact opnemen.

Voorpagina

Wilt je afvallen? Wil je meer vitaliteit hebben? Je jonger voelen?
Met de kernvoeding van Herbalife kan je een programma op maat samenstellen met afslankproducten, gewichtbeheersingsproducten, en voedingsproducten. Je zal je een ander mens voelen met uitgebalanceerde voeding!

 

Wil je een gratis body analyse?

Neem hier contact op !

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok