ManVrouwVitaal.nl

We make a living by what we get, but we make a life by what we give

Wie ben ik?

Else avatar Peter de Jong Raziels.nl PDJ 1057 2

Mijn naam is Elze Schouten. In 2009  werkte ik in de verpleging en was al een tijdje snel moe en niet zo energiek. Na een informatieavond van Herbalife dacht ik: dat is wat voor mij. Het had me enthousiast gemaakt en ik begon met het Herbalife ontbijt. Het werkte. Ik merkte dat ik meer energie kreeg en ook beter in mijn vel kwam te zitten. Ik kreeg veel complimenten uit mijn omgeving over mijn stralende uiterlijk.

Zelfs mijn gezin had baat bij het ontbijt, zag ik. Want mijn man was binnen 2 maanden zijn buikje kwijt en kon zich langer concentreren op zijn werk. Mijn dochter met coeliakie (glutenvrij dieet) kreeg veel meer energie. Ook over de andere producten en de begeleiding was ik tevreden. Dus voelde het heel natuurlijk om zelf Herbalife-adviseur te worden naast mijn werk in de verpleging.

Inmiddels, vele jaren later, ben ik nog steeds enthousiast over Herbalife. Ik heb een goed figuur, voel me vitaal en ben graag actief. Na lang en met plezier in Noord-Oost-Brabant te hebben gewoond, ben ik per 1 maart 2023 begonnen met mijn praktijk, ManVrouwVitaal, in Bruchterveld, gemeente Hardenberg.

Wil je meer over Herbalife weten? Je bent van harte uitgenodigd om een keertje contact met me op te nemen.  Mijn gegevens staan onderaan. Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend dus je zit nergens aan vast.